Maha Energy AB (publ) bjuder in till frukost och investerarträff

Maha Energy AB (publ) meddelar idag att det kommer att hållas en investerarträff för både aktieägare samt andra intresserade måndagen den 6:e februari i Stockholm, Sverige.

Den 6:e februari, 2023, bjuder Bolaget in till en investerarträff där det även bjuds på frukost. Det kommer att hållas en Bolagspresentation och man kommer få möjlighet att ställa frågor. VD Paulo Thiago Mendonça, CFO Bernardo Guterres och COO Alan Johnson kommer att vara på plats för presentation och för tillhörande Q&A. Presentationen hålls på engelska.

Program 6 februari (CET)
08:00 – 08:30: Registrering och frukost
08:30 – 09:30: Bolagspresentation av VD Paulo Thiago Mendonça, CFO Bernardo Guterres och COO Alan Johnson
09:30 – 10:00: Möjlighet till frågor

Plats
Setterwalls Advokatbyrå
Sturegatan 10
Stockholm, Sverige

RSVP till victoria@mahaenergy.ca senast den 22 januari 2023

Övrigt  

Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 4 januari 2023, kl.14:00 CET.

För mer information, kontakta:        
Paulo Thiago Mendonça (CEO)
Tel: +46 8 611 05 11        
info@mahaenergy.ca

Victoria Berg (Investor Relations)
Tel: +46 8 611 05 11      
info@mahaenergy.ca  

Kort om Maha

Maha Energy AB (publ) är ett listat, internationellt uppströmsolje- och gasbolag vars affärsverksamhet inkluderar prospektering, utveckling och produktion av råolja och naturgas. Strategin är att inrikta sig på att utveckla underpresterande kolvätetillgångar på en global basis. Maha är verksam på fyra oljefält, Tartaruga- och Tiefältet i Brasilien samt LAK Ranch och Illinois Basin i USA. Bolagets aktier är listade på Nasdaq Stockholm (MAHA-A). Bolagets huvudkontor ligger i Stockholm, Sverige. Bolaget har även ett tekniskt kontor i Calgary, Kanada, samt operativa kontor i Grayville, Illionis, USA och i Rio de Janeiro, Brasilien. För mer information, vänligen besök vår hemsida www.mahaenergy.ca